+359 878 371 821

Язовир Искър

намира се само на 40 км от София и на 20 км от к.к. Боровец. Предпочитано място за каране на сърф, каяк и риболов.

Перфектна дестинация за разходка със скутер или за по-големите авантюристи – с велосипед. Девствена природа и разположени почивни бази и хотели по брега. За лодки София Рент Център ви препоръчва хотелски комплекс „Камелот”, където има изграден плаж с пясък и рампа за спускане на лодки и джетове във водата. За сърфове препоръчваме къмпинг „Щъркелово гнездо”, от години използван от столичани за сърфиране и риболов.

Езерото Панчарево

без никакви бурни води, подходящо за любителски и професионален кану & каяк. Без забрана за ползаване рибарски лодки със или без двигатели. Отлично място за разходка със скутер или велосипед. В подножието на Лозенската планина, езерото Панчарево е само на 15 мин. с кола или мотопед от центъра на софия.

 

Язовир Огняново

в непосредствена близост до София на 25 км. Предпочитано място за риболов през уикенда. Тихи води, подходящ за всякакъв вид лодки.

Язовир Душанци

Не толкова близо до София /100 км./, но си заслужава пътуването. Тиха и чиста вода в екологично чист район, далече от големи градове. Заобиколен от борова гора, язовир Душанци е изключително спокойно място, подходящо за всякакъв вид лодки. Районът е подходящ и за туристическа разходка с велосипеди.

Уважаеми клиенти, ние се преместихме на нов адрес в кв. Манастирски ливади, ул. Иван Сусанин 65.

Моля, вижте картата

Ние от SOFIA RENT CENTER ви предлагаме продукти на едни от най-качествените световно известни брандове